Trollkarl som är dörrvakt?

  • av

Att arbeta som trollkarl, eller magiker som den vanligtvis kallas, handlar framförallt om att överraska. Men då inte bara gällande var korten har försvunnit eller hur trollkarlen lyckades lista ut vilket tal som en person ur publiken tänkt på – utan även hur magin presenteras. För det behöver inte enbart vara från en stor scen utan kan lika gärna ske i mingelform. Eller varför inte hyra in en trollkarl som dörrvakt? Det sista, om något, överaskar gästerna när de anländer till festen eller evenemanget.

En av de mer udda magiföreställningarna är just ”den fingerfärdiga dörrvakten”, något som bland annat trollkarlen Hans Lindström genomför. När gästerna droppar in till evenemanget blir de av säkerhetsskäl undersökta med metalldetektor av den nitiska dörrvakten. Till dess stora förvåning kommer allt från bomber till pinsamma detaljer hittas i gästernas fickor. Garanterat en grymt bra start oavsett tillställning.

Självklart går det oftast att anlita denna dörrvakt till mer underhållning under kvällen vilket ofta är efterfrågat av gästerna när de inser att det inte är en riktig vakt som de mötts av.

Om Hans Lindström

Hans Lindström arbetar på heltid som trollkarl och har uppträtt på företagsevent anordnat av stora företag så som Astra Zeneca, Atlas Copco och Specsavers. Han anlitas både av företag, privatpersoner och evenemangsbolag som vill ha magi i världsklass. Några av de större evenemang han uppträtt på är Melodifestivalen, Grammisgalan och Stockholmsmässan.

Genom att blanda fingerfärdighet, humor och en stor portion av magi trollbinder han alltid sin publik. Detta oavsett om det är från scen för hundratals personer i publiken eller med ”Close Up” där bara de som står allra närmast kan se tricket.

Den underhållning som han bjuder på sammanfattas bäst med ett citat från en av arrangörerna på ett företagsevenemang på Astra Zeneca – ”Sällan har det varit så roligt att bli grundlurad”.