Samarbete med Evino

”Har du ditt företag i Gävle – Det har vi också”

Under de år jag jobbat med Skribentus har jag byggt upp en kundbas över hela världen. Skulle gissa att Bolivia är landet längst bort men har även haft kunder från Tyskland, England, Spanien m.m. Har under 7 år bara träffat 3-5 stycken kunder ”in real” så detta är verkligen en ”onlineverksamhet”.

Blev därmed lite förvånad när jag efter ett mindre samarbete med Evino webbyrå fick frågan om jag har mitt företag i samma stad som dem. Men riktigt roligt och det blev även första steget till ett samarbete. Nu är det fortfarande i startgroparna men det är inte sällan som jag får in kunder som även behöver viss hjälp med design och funktion på sin hemsida. Bygger visserligen små egna webbsidor men gällande snygga grafiska sidor så vet jag min begränsning (om inte annat så har jag en fru som lätt påtalar detta). Man ska göra det man är bäst på – det brukar bli bäst så…

Så genom att kunna erbjuda ett samarbete där Evino kan genomföra vissa programmeringar och snygg grafiska detaljer och jag skapar texten ska förhoppningsvis nya dörrar öppnas och både fler och större projekt kunna dras i hamn.

Första steget är ett projekt där vi tillsammans ska skapa en sida till ett av Gävles större företag som erbjuder hjälp med trädgårdsarbete. Återkommer om det när sidan ligger uppe.

100% och lite till

Från 1 september går jag upp på 100% med företaget. Detta från att idag driva det till 50%. Dessutom har jag nu 5 skribenter som hoppar in och skriver texter när det kommer in texter inom just deras område. Så hör gärna av er till hösten om ni vill ha texter – eller webbdesign.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0