Hur snabb är du?

Jag lever på att skriva. Att skriva mycket. Men även snabbt. Det vanligaste sättet att få betalt är nämligen att få betalt per ord. Så det gäller att kunna skriva snabbt på tangentbordet. När så en kompis skickade över länk till maskinskrivning.se blev jag fast. Tänker inte tacka dig för nu har jag lagt ner snart en halvtimme bara på att försöka klå mitt rekord. Men det är fascinerande att testa. Hur snabbt kan du skriva – kan du klå mig?

När jag jobbar räknar jag med att göra 1000 ord per minut. Men det är ju med en del research också. Här är det ju bara att skriva fort – mycket fort.

Landade som bäst på 60 ord per minut. Nu tänker jag inte säga hur många gånger jag testat men det var mitt mål att komma upp i det. Det ger 3600 ord per timme. Rätt bra det. Skulle jag kunna hålla den hastigheten när jag skriver till mina kunder skulle jag lätt kunna gå ner på halvtid. Men dit är det långt.

Nu har jag istället tappat tid och kommer tappa ytterligare tid- för jag kan nog putsa rekordet något. Men det ligger lite stolthet i det. Precis som att bilmekaniker får testa HUR BRA han eller hon kan laga en bil. Man ger sig inte så lätt.  Återkommer i frågan  – framförallt om någon klår mig.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0