Smidigare vardag med hemlevererad mat

  • av

Vad skulle du mest av allt behöva för att få livspusslet att gå ihop på ett bättre sätt?

De flesta skulle svara att de behöver mer ti. Mer tid till familjen, mer tid till sig själv och mer tid att inte göra något alls.

Det är just detta som konceptet hemlevererad matkasse har tagit fasta på. Denna tjänst/produkt växte snabbt fram och var till och med årets julklapp 2011. Det är inte svårt  att förstå dess popularitet i tider då man flänger hit och dit för att hinna med allt som ska göras.

Matkassen frigör tid på flera olika sätt. För det första, vilket är det mest uppenbara, slipper man gå i affären, stå i kön, betala och sedan köra hem varorna. Allt detta är redan ordnat när två-tre kassar fulla med mat står utanför dörren en gång i veckan (eller mer sällan – det kan man välja själv)

Men den underlättar mer än bara matinköpet. Med i varje matkasse följer ett recept på den mat som ska lagas. Med andra ord sparar även matkassen tid genom att bestämma hur maten ska tillagas.

För många är det ändå den tredje punkten som är viktigast. Den spar tiden som läggs ner på att försöka hitta nyttig mat. Bara att ta reda på vad som egentligen är nyttigt tar tid – tid som man därmed kan lägga på annat.

En av de matkassar som var tidigt ut på marknaden var Linas Matkasse. I dag erbjuder de inte bara den klassiska kassen utan har byggt ut sitt utbud rejält. De som vill kan tex komplettera med frukost och mellanmålskassen samt Energimix-kassen så är hela dagens behov av mat och mellanmål är färdiga. Det betyder att man aldrig mer behöver tänka på att handla, vad man ska handla eller hur maten ska tillagas. Läs mer om Linas matkasse här och fundera på vilken kasse som passar dina behov bäst.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0