Hyr båt för dagstur i Stockholms skärgård

  • av

 

Man måste inte hyra båt i flera dagar för att få uppleva Stockholms vackra skärgård. När man vänder sig till en båtuthyrning i Stockholm så kan man boka en lyxbåt för en dag. Det här är tillräckligt för att komma ut en bit och för att få njuta av skön natur och all den lyx som en yacht kan erbjuda. Vädrets makter kan man ju inte rå på men om man bokar sin lyxbåt under sommarsäsong så är det ganska god chans att man ändå kommer att kunna sitta på däck och njuta av utsikten. De bästa yachterna är dock inte rädda för lite moln och regn. De är nämligen utrustade på ett sätt som gör att man har det lika mysigt i kajutan som man har på däck. Det handlar nämligen om kajutor som påminner mer om salonger än båthytter.

Under en dag på lyxyacht i Stockholms skärgård så hinner man med en hel del. Det här kan vara den perfekta lösningen för en exklusivare svensexa eller möhippa eller kanske bästa sättet att fira en förälders födelsedag på. Lyxen som kommer med att hyra lyxbåt är något som ger ett oförglömligt minne. Tänk på att meddela de inbjudna om att klä sig på rätt sätt. Man åker nämligen yacht på bästa sätt när man har klätt sig på ett sätt som gör att man känner sig som en kunglighet. Det kan också vara bra att ta med sig badkläder, för även om havets temperatur är för låg så kan det bli tal om jacuzzibad på däck! Klicka här för att gå till iryacht.se där du kan läsa mer om båtuthyrning, vad det kostar att hyra en yacht för en dag mm.

En konferens i skärgården

Nu kan man ju se möjligheten att hyra båt i Stockholm för en dagstur som ett sätt att anordna en lite annorlunda konferens. Det finns yachter som har plats för lite större sällskap och har man internationella gäster så är det klart att möten i Stockholms skärgård på en lyxyacht slår möteslokalerna i Hammarby sjöstad med hästlängder. Samtidigt som man slår sig ner för att diskutera och planera så glider man förbi inspirerande vyer och när det börjar kurra i magen så dyker serveringspersonalen upp med delikatesser som gör sig bäst i den friska havsluften. Lyxyachter är inte som vanliga båtar då de är inredda för att erbjuda stabilitet och komfort. Man kommer alltså att kunna sitta bekvämt även om vågorna är högre än några decimeter.

Med båten som man hyr så kommer det förstås en kapten så att ingen måste stå vid yachtens roder hela dagen. Det kan dock finnas ett intresse av att lära sig mer om hur en lyxbåt ska navigeras och då kan man fråga kaptenen om man kan få vara med en stund. Annars finns det så mycket annat som man kan göra då man hyr båt i Stockholm för att hålla konferens. På däck ordnar man lätt med roliga aktiviteter och sköna pauser mellan möten och föreläsningar.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0