Rent och fräscht vid kundbesök

  • av

Konkurrensen inom många affärsområden i Stockholm är knivskarp och företag måste tänka på varje detalj för att vinna fördelar mot sina konkurrenter. Bra produkter och duktiga försäljare är ett måste men det är ofta det där lilla extra som fäller avgörandet. När kunder kommer på besök till kontoret så är det viktigt att göra ett gott intryck. Smutsiga mattor och överfulla sopkorgar ger inte en bra bild av företaget varpå det finns goda skäl att tänka över städning och underhåll av kontorslandskapet och andra utrymmen som kunder passerar på till mötet.  

Trappstädning

 Det första en kund ser när han/hon träder in i byggnaden är ofta trapphuset och där har man möjlighet att göra ett första intryck. Om trapphuset är smutsigt eller rent påverkar förvisso inte produkterna men intrycket kvarstår och varför inte ta chansen att göra ett gott intryck redan från första början. Trappstädning är ofta inget företag själva hinner lägga fokus på men städbolag kan hjälpa till att sköta städningen så att det aldrig  b behöver tänkas på. På trappstädningstockholm.info finns information om vad som kan inkluderas i trappstädning hur det kan anpassas efter behov.

 Kontorsstädning

 När kunden väl träder in i kontorslandskapet vill man visa upp företaget från dess bästa sida. Många företag har exempelvis vad man kallar clean desk policy vilket innebär att alla anställda ser till att deras arbetsutrymmen är prydliga och att inga känsliga dokument ligger framme. Det är ett bra första steg men om det finns damm, smuts och sopor i övrigt så spelar det ingen roll. En sida som är väl värd att besöka är kontorsstädningstockholm.info om man vill ha information mer information om kontorsstädning. Att anlita ett externt företag som sköter renhållning av kontoret är välinvesterade pengar om det gör att intrycket av  kontoret förbättras. Städning tar tid, energi och fokus från viktigare saker men för ett gott, professionellt intryck kan det inte ignoreras varpå extern hjälp oftast är att föredra. Detta oavsett om man har ett litet kontor i Stockholm eller ett stort kontorslandskap i en av Sveriges mindre orter.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0