Magasineringsföretagen erbjuder helhetslösningar

  • av

När företag som erbjuder magasineringsmöjligheter började växa fram erbjöd de endast en enda tjänst, magasinering. Privatpersoner och företag fick komma med prylar och möbler förpackade i lådor för att ha dem hos företaget under en bestämd tid. Ett perfekt sätt att förvara sakerna under en utlandsvistelse eller under tiden mellan två lägenhetskontrakt.

Men med tiden har dessa företag utökat sina tjänster vilket är något mycket tidstypiskt. När en person vill bygga om hemma önskas kontakt med ett enda företag. Det är visserligen inte det företaget som gör allt inom el, vvs och bygg men de i sin tur tar kontakt med samarbetspartners. Men det är ett företag som är huvudansvarig vilket gör det lätt för kunden.  Detta ses som någon självklart idag. Lika självklart börjar det att bli att kontakta magasineringsföretag för helhetslösningar.

De tjänster som ett sådant företag idag erbjuder sträcker sig från flytten fram att möblerna ska flyttas tillbaka och monteras ihop. Det första steget är att företaget kommer och hämtar alla möbler och saker. Flyttlådor och packning ordnar de så det enda man behöver göra är att ge dem husnyckeln och gå på semester…

Andra steget är magasinering. De företag som erbjuder magasinering har mycket säkra lokaler med brandskydd, inbrottsskydd, fuktskydd och i uppvärmda lokaler. Allt för att alla prylar ska må så bra som möjligt.

Tredje steget är utkörning och montering. Att köra ut sakerna har länge erbjudits men i och med att kunderna även efterfrågar hopsättning av hyllor och liknade har även den tjänsten vuxit fram.  Tack vare det sköts allt av företaget. Från den dagen allt ska flyttas bort till den dagen allt ska stå färdigt på plats igen.

Är du behov av hjälp av ett magasineringsföretag är det lättaste sättet att hitta dem genom ett enkelt googlesök. Skriv magasingering Stockholm, Gävle, Sandviken eller nu vilken stad du bor i och ett flertal olika företag kommer att presenteras.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0