Lär dig söka efter lokala städföretag för din hemstädning

  • av

Det finns ett uttryck som säger att ”svaret är aldrig längre bort än ett Google sök”. Det är en sanning med modifikation. Visserligen stämmer det att det mesta går att hitta på nätet och att det mesta går att hitta med några få musklick. Men allt handlar om hur man söker. Det är det som skiljer om sökresultaten är relevanta eller inte.

Om en person vill få kontakt med ett företag som jobbar med hemstädning är chansen stor att det är just det ordet som används i sökningen. Hade det varit en solhatt eller paraply som söktes vore det en relevant sökning eftersom dessa produkter kan köpas från hela Sverige och levereras hem per post. Men så är ju inte fallet med städföretag vilket gör att man bör smalna av sin sökning med ett ortsnamn.

Bor man i Stockholm är en sökfras som ”Hemstädning Stockholm” det bästa att använda. Då har avgränsningarna geografiskt gjort att man enbart får upp de företag som riktar sig mot kunder i Stockholmsområdet. Men även Stockholm kan vara för stort. De städföretag som har sina lokaler i södra delarna av staden är kanske inte villig att åka till en förort i norr för att genomföra en hemstädning på 1-2 timmar. Eller rättare sagt – de kommer säkert gärna men lägger på resetillägg på kostnaden. Så länge som man bor inom tullarna är det säkerligen inte några problem men vill man ha städhjälp hemma och bor utanför tullarna kan det vara smart att ändra sin sökning till Hemstädning Sollentuna eller var man nu bor. Det gäller alltså att smalna av sin sökning – men inte för mycket.

Det blir nämligen exakt tvärtom för de som bor i en mycket liten stad eller rättare sagt litet samhälle. Om det är ett allt för litet samhälle är risken stor att det inte finns något företag på orten som utför hemstädning. I detta fall har begränsningen i sökfrasen minimerat chansen att hitta ett relevant städföretag. Då är det bättre att söka på en närliggande stad.

Välj rätt stad i sökfrasen – det gör att sökträffarna blir mest relevanta.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0