Anlägga pool i trädgården

  • av

(Gästbloggare) Om du drömmer om en pool så kan detta vara ett projekt som du faktiskt klarar av helt själv. Det går nämligen att köpa fristående pooler som är till för hem & trädgård där man kanske har plats på en veranda eller på gräsmattan. Om man ska anlägga poolen på en gräsmatta så är det förstås viktigt att man undersöker hur man kan få till en plan yta. Det kanske blir så att man måste lägga någon form av betongplatta under poolen för att den ska stå stadigt men även detta är något som man kan klara av själv såvida det inte krävs en tjockare grund som ska gjutas på professionellt sätt.

 
I leksaksbutiker så kan man ibland se den här typen av fristående pooler som man kan ställa upp i trädgården. Även om det ser enkelt ut så måste man komma ihåg att det trots allt krävs en hel del montering. Om du tycker att möbler från IKEA är besvärliga så kan det bli nog så knepigt med en pool där du kommer att ha hundratals skruvar som ska skruvas i på rätt ställe och på rätt sätt. Det kan vara smart att be om hjälp och betala för en hantverkare som kan leda arbetet på rätt sätt. Tips för det finner du på Inredningscentrum.se.

 
När man väl har fått poolen på plats så kan leken i vattnet börja, men förr eller senare så inser man att det krävs en hel del jobb med en pool. Om man inte håller vattnet rent så får det snart en grönaktig färg och ingen kommer att vilja bada i poolen. Man måste alltså regelbundet göra rent med pooldammsugare och se till att vattnet cirkulerar så att man inte riskerar sjukdomar genom att bada i poolen.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0