Utbildning – Bli SEO-skribent

  • av

För dig som gillar att skriva och vill lära dig mer om SEO finns nu tillfälle att gå en kurs för att utveckla dina kunskaper inom området. Kursen kommer att hållas hösten 2019, med start i september och delas in i fem tillfällen, där olika delar står i fokus vid varje träff.

Vad är sökmotoroptimering och varför använder man det?

Vid första kurstillfället hålls en grundläggande genomgång om SEO och vad det egentligen är, för att sedan vid dom kommande träffarna att brytas ner i mindre delar där du får lära dig om Onpage, Offpage, och var man hittar kunder/arbetsgivare att skriva för.

Olika texter med olika betydelse

Vad har dom olika texterna för betydelse och hur bygger man upp dom på bästa sätt för att Google ska gilla dom? Det finns olika typer av texter man använder sig av för att få ett bra sökresultat och vid träffarna som fokuserar på Onpage och Offpage får du lära dig var och varför man använder dom och vilken nytta dom gör på olika ställen.

Under kursens gång får du även själv prova på att skriva olika typer av texter för att sedan få dom utvärderade. Ett bra tillfälle för den som på egen hand vill kunna förbättra synligheten för sin egen hemsida, eller för den som är intresserad av att jobba i branschen. Kursen kommer att hållas på Medborgarskolan i Gävle och varje tillfälle varar i ungefär 90 minuter. Deltagaravgiften ligger på 1740 kr.

Läs mer eller anmäl dig här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.