Skribentus lanserar modekollektion och inofficiell SEO-låt

  • av

Inom en del branscher används speciella arbetskläder för att tydligt markera för omgivningen att man utför ett speciellt arbete. Det gäller bland annat poliser, sjuksköterskor och vägarbetare. Nu kan även SEO-konsulter bli mer likriktade och ha samma kollektion var än man jobbar i landet.

Du känner igen en person från brandförsvaret på långt håll. Detsamma gäller en polis, attackdykare och sjuksköterska. I alla fall om de har på sina arbetskläder. Men känner du igen en SEO-konsult? Det är inte alls lika lätt. De kan lika gärna klä sig i nystruken skjorta och slips som fleecejacka och shorts. Ett problem som Skribentus vill lösa:

”Det är helt enkelt för stora olikheter mellan SEO-bolagen. Det är bara att kolla på branschträffen SEO-Snack för att inse att bristen på modekunskaper inom branschen är stor” säger Skribentus i en kommentar till dagspressen.

Lösningen är en moderiktig kollektion för Googlevänliga SEO-konsulter. Detta via det nya märket ”Happy Penguin”. I kollektionen finns bland annat huvtröjor, kepsar, muggar och väskor. Alla med olika tryck från Happy Penguin som visar att ägaren minst sagt är en del av SEO-världen.

”Målet är att alla SEO-konsulter och SEO-skribenter ska ha en varsin tröja. Det skulle en skapa likformighet som verkligen skulle uppskattas” fortsätter Skribentus och påpekar att de olika SEO-företagen har olika klädkoder, eller inga klädkoder alls.

Mode med matchande musik

Men det är inte bara en modekollektion som släpps utan även en inofficiell SEO-låt. En låt som förväntas bli ”sommarplågan” 2019. Om inte på stranden och butikerna så ialalfall på samtliga SEO-kontor runt om i landet. Låten kommer bli fri att användas, mot viss ersättning.

”För mig är låten ett sätt att tjäna pengar. Ingen blir rik som skribent men med royalty på en låt som snurrar ett par miljoner gånger på Spotify är framtiden säkrad” kommenterar Skribentus.

Här kan du lyssna på låten: 

Här kan du se kollektionen: SEO-mode a la´ Happy Penguin  !!

FAKTARUTA FÖR DUMMIES

Om SEO-låten

Denna SEO-låt gjordes 2016 i ett projekt till John Adams. En av de personer som hjälpt Skribentus på vägen framåt i en snårig SEO-värld. Tanken var att låten skulle användas inom ett större SEO-projekt men idag lever, andas och tänker John enbart på sitt företag Cigoteket (den hänvisningen är du värd…). Så låten hamnade åter i Skribentus knä och fick där nytt liv när klädkollektionen lanserades. En låt som tagit en lång väg till lansering men nu förväntas får en SEO-grammis.

Om Skribentus

Ja, det är jag det.

Om klädkollektionen

Ett mode utan dåliga länkar eller svagt content. En kollektion som visar vägen till toppen på Google. Plagg som visar vad du egentligen tänker på dygnet runt – även om du inte vill erkänna det. En kollektion som är – Happy Penguin.

Här kan du se kollektionen: SEO-mode a la´ Happy Penguin  !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.