Kundcase – Ekonomijuridik

  • av

 

artikelserie_vadgörduegentligen

”Vad gör du egentligen?” är en artikelserie som belyser vad jag erbjuder mina kunder för tjänster. Idag får företaget bakom Ekonomijuridik presentera vilken hjälp de får av mig

Vilka är Ekonomijuridik och vad gör ni?

ekonomijuridikDet finns en hel del offertsidor på nätet men vi såg en lucka och en brist på offertföretag inom juridiska tjänster. Så föddes idén till Ekonomijuridik. Via hemsidan kan privatpersoner och företag snabbt få offerter från tre olika företag inom den bransch som man efterfrågar hjälp inom. Tanken är att erbjuda en snabb och enkel tjänst där kunden får fram offerter. Men något krav har vi inte på att man måste anlita något av dessa företag. Vi erbjuder bara själva offertfunktionen.

Vad hjälper Skribentus ert företag med?

Under 2016 har Skribentus hjälpt oss med en hel del onpagetexter.  Både de som behövde revideras utifrån någon aspekt och helt nya texter för att få sidan tydligare både mot besökaren och mot Google.

Vi har även fått hjälp med att bygga upp mindre sidor med liknande funktion där content fyller en mycket stor funktion för att skapa trafik till sidan. Många som söker en revisor känner sig något osäkra på om revisorskrav finns, vad det kostar, vad man bör tänka på m.m. Utifrån det har vi beställt texter som möter besökarens behov.

Det finns ju en mängd offertsidor på nätet – vad gör er unika?

Ja, det finns många. Men inte alls många inom juridik. Dessutom vet inte många privatpersoner vad man kan förvänta sig för priser och dessa skiljer sig rejält mellan olika företag. Vad vi vet så är vi den enda offertsidan med enbart fokus på juridiska frågor. Därmed kan vi även lägga fokus på att vara duktiga på det – istället för att kunna förmedla allt från snickeriarbeten till barnpassning.

Generellt tror vi att mer nischade offertsidor kommer växa upp och detta inte minst inom de lite mer ”kunskapskrävande” områdena.

Är det fler offertsidor på gång?

Idéer finns det gott om men man måste framförallt vårda de kunder och de tjänster man har. Bara genom Ekonomijuridik har vi förmedlat hjälp till 10.000 personer genom åren och det är också en av våra mest etablerade sidor. Men som vi nämnt har ni (Skribentus) även skrivit till andra sidor inom liknande områden. Men vi brukar inte offentliggöra projekt förrän de är i hamn.

KundCasePublicerad datumGå till...
Evino30 mars 2016Till inlägget
Defiso Media AB25 April 2016Till inlägget
Upplevelse.com28 April 2016Till inlägget
Veloxia.se31 Juli 2016Till inlägget
DuoService2 Sep 2016Till inlägget
Smarter Marketing18 Sep 2016
Till inlägget
EkonomiJuridik4 Okt 2016
Till inlägget
Bumpy30 Nov 2016Till inlägget
Kryddafesten.se1 Feb 2017Till inlägget
Verktygsgrossisten12 Aug 2017Till inlägget

Share and Enjoy !

0Shares
0 0