Kundcase- Duoservice

  • av

 

artikelserie_vadgörduegentligen

”Vad gör du egentligen?” är en artikelserie som belyser vad jag erbjuder mina kunder för tjänster. Idag får företaget DuoService presentera vilken hjälp de får av mig

duoserviceVad gör Duo-Service?

Duo-Service är ett serviceföretag som erbjuder, för privat- & företagskunder i Ängelholm & Helsingborg med omnejd, städning, fönsterputsning, trädgård och hushållsnära tjänster. Våra tjänster är, till skillnad från majoriteten av liknande företag, helt fria från bindningstider och långa uppsägningstider. Eftersom vi är en servicefirma och inte ett städbolag, hjälper vi våra kunder med (nästan) allt. Vi har t.ex. ett uppdrag där vi brer frukostfrallor 20 timmar varje vecka och vi har en annan kund som frågade om vi kunde servera på ett bröllop, vilket vi givetvis löste.

Hur har Skribentus hjälpt er?

Skribentus har hjälp oss att skriva texter av riktigt hög kvalitet och hjälpt oss igång med vår nyhetssektion. Han har även förklarat ingående hur vissa delar inom sökmotoroptimeringen fungerar och därmed hjälpt oss att få struktur på hur vi ska jobba på egen hand för att få vår egen webbplats att nå högre i sökmotorerna och på så vis få fler besökare på hemsidan.

I Vissa delar av landet upplever jag stenhård konkurrens på Google av städföretagen. Vad är er åsikt?

När Duo-Service grundades så fanns en idé om att successivt bygga upp en kundkrets på förtroende och rekommendationer snarare än dyr marknadsföring. Jag personligen blev dock väldigt intresserad av internetbaserad marknadsföring och on-page SEO varpå jag provade att optimera hemsidan själv. Resultatet av optimeringen har verkligen gett resultat och vi ligger idag etta på våra viktigaste sökord i Ängelholm. Men Ängelholm är en relativt liten stad med ganska låg konkurrens överlag. I framtiden kommer vi fokusera på att klättra på Google även i andra städer, men med en redan nu väl optimerad hemsida så ser jag chanserna som mycket goda.

KundCasePublicerad datumGå till...
Evino30 mars 2016Till inlägget
Defiso Media AB25 April 2016Till inlägget
Upplevelse.com28 April 2016Till inlägget
Veloxia.se31 Juli 2016Till inlägget
DuoService2 Sep 2016Till inlägget
Smarter Marketing18 Sep 2016
Till inlägget
EkonomiJuridik4 Okt 2016
Till inlägget
Bumpy30 Nov 2016Till inlägget
Kryddafesten.se1 Feb 2017Till inlägget
Verktygsgrossisten12 Aug 2017Till inlägget