Skribentus

“En text kan säga mer än tusen ord”

Välkommen att beställa artiklar, nyheter, intervjuer eller annat där orden får sin rätta plats.

Skribentus ägs och drivs av mig, Johan Hummelgård, frilansskribent sedan 2010.

Har godkänd F-skattsedel – Org.nr 556994-3060

 


Content från Skribentus har fått länk/ar från…

Exempel på kunder


E-butiker (som inser vikten av SEO)

”Det finns skribenter och det finns Skribentus, vi väljer det senare med glädje. Med ett brinnande intresse för vår sidas innehåll har vi haft många givande diskussioner som tagit vår sida och vår kunskap till en högre nivå.

Med exakta leveranser av högkonverterande texter kan vi inte annan än att använda oss av Skribentus så ofta vi kan”. David, Verktygshandlarn.se

Om Verktygshandlarn: Verktygshandlarn är en av Sveriges större E-butiker inom handverktyg och specialverktyg för hantverkare. Företaget började i Sverige men har nu även expanderat till flera länder. Hemsidan fick en extra skjuts framåt under sommaren 2018 efter Medical Update – en uppdatering med fokus på äkthet, trovärdighet och EAT.

Utveckling av Jämförelsetjänster

Vi har köpt tjänster av Skribentus sedan 2014 och gör detta fortlöpande till olika projekt. Vi är mycket nöjda med kvalité och att vi kan bolla idéer för att hitta uppslag som passar olika sajter. Ett litet skribentföretag med en unik touch. Kan varmt rekommenderas”/. Jakob, Veloxia AB

Om Veloxia: Sedan slutet av 2015 har Veloxia startat en rad jämförelsetjänster för att underlätta köp online inom komplexa områden. Detta genom tydliga prisjämförelsesidor eller via informationsportaler som låter besökarna fördjupa sig inom ämnet. Bland annat har vi på Skribentus varit med och skrivit innehållet på Företagsförsäkring.com där denna försäkringsform presenteras och olika bolag jämförs.

SEO-bolag

 

Vi har beställt artiklar månadsvis av Skribentus under flera år och är mycket nöjda med samarbetet. Det handlar om en stor mängd olika ämnesområden och leveransen har alltid varit pålitlig med relevanta texter av god kvalitet, oavsett om det rört sig om städning, skönhetsoperationer, juridik eller något helt annat. Johan är enkel att ha att göra med och det är alltid en rak och tydlig kommunikation.

Om Defiso Media: Defiso är en av Sveriges ledande SEO-byråer och blev utnämnda till Gasellföretag 2018. Sommaren 2018 gick Defiso samman med Danmarks ledande aktör på området, Søgemedier, och siktet är inställt på ytterligare expansion inom Norden.

Superaffiliates

Jag använder mig sällan av artikelleverantörer eftersom jag anser det vara svårt att få texter av hög kvalitet som är engagerande, intressanta och korrekta. För mig är det dessutom viktigt att artiklarna följer den röda tråden som jag tycker en bra webbplats ska ha och att skribenten har lyckats sätta sig in i de bitar på webbplatsen som redan finns och går att använda sig av.

Johan ligger helt i linje med vad jag själv kräver och jag kan rekommendera honom för texter av hög kvalité. Kommunikationen är ärlig och rak och du riskerar inte att få en undermålig text som skrivits enbart för skrivandets skull. Johan tar inte på sig något som han finner ointressant eller tråkigt – men gör gärna ordentlig research inom de ämnen han behärskar och finner intressanta.

Resultatet blir hög kvalitet och engagerande artiklar som andra inte ens kommer i närheten av att kunna leverera. Det är även anledningen till att jag emellanåt vågat använda honom på nya satsningen Sekina. Skribentus sätter verkligen stort värde i att kunden blir nöjd så sätt inte för strama tyglar på honom om du bestämmer dig för att anlita honom. Låt istället kreativiteten flöda fritt. / Simon Nyström, Språksam AB

Om Simon Nyström – Jobbar du med SEO eller affiliate och inte vet vem Simon Nyström är – då får du börja Googla…

…och en del andra kända namn inom affiliate

Johan Hummelgård har visat att han inte bara kan skriva och utvecklas som skribent oavsett ämne. Han har även visat enorm initiativtagande, bestämdhet och en passion för ämnena han fått. Bland samtliga av de skribenter jag utnyttjar måste jag säga att Johan, under den tid jag känt och arbetat med honom varit bäst./Magenti Media AB

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0