browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Skribentus

Hur snabb är du?

Jag lever på att skriva. Att skriva mycket. Men även snabbt. Det vanligaste sättet att få betalt är nämligen att få betalt per ord. Så det gäller att kunna skriva snabbt på tangentbordet. När så en kompis skickade över länk till maskinskrivning.se blev jag fast. Tänker inte tacka dig för nu har jag lagt ner … Continue reading »

Categories: Skribentus | Kommentarer inaktiverade för Hur snabb är du?

Samarbete med Evino

”Har du ditt företag i Gävle – Det har vi också” Under de år jag jobbat med Skribentus har jag byggt upp en kundbas över hela världen. Skulle gissa att Bolivia är landet längst bort men har även haft kunder från Tyskland, England, Spanien m.m. Har under 7 år bara träffat 3-5 stycken kunder ”in … Continue reading »

Categories: Skribentus | Kommentarer inaktiverade för Samarbete med Evino

Affiliate – Fördel eller inte?

När Pineberry gjorde en undersökning nu 2015 visade det sig att 28% av sökresultaten var affiliatesidor. Däremot var det relativt olika resultat i olika branscher. En där affiliate verkligen dominerade var flyg där 7 av 10 i toppen var affiliate och casino med samma resultat. Är det en fördel att dessa affiliatesidor har nästan en … Continue reading »

Categories: Skribentus | Kommentarer inaktiverade för Affiliate – Fördel eller inte?

Annorlunda jobb ger möjlighet till nya medarbetare

Även om jag har relativt många kunder som beställer texter inom en rad olika områden har beställningarna oftast ganska många likheter. Det är offpage på ett eller annat sätt. Då är det extra kul när det kommer in något helt annorlunda som gör att hjärncellerna får jobba lite extra. Det gjorde det för någon vecka … Continue reading »

Categories: Skribentus | Kommentarer inaktiverade för Annorlunda jobb ger möjlighet till nya medarbetare

Med fokus på nyckelord?

För några år sedan, när jag startade min verksamhet, var det väldigt vanligt med 2%-regeln. De som beställde texter ville att nyckelordet skulle vara med i olika former ca 2% i texten. Detta för locka Google att förstå att texten verkligen handlade om det man ville fokusera på. Detta är något som nästan aldrig längre … Continue reading »

Categories: Skribentus | Kommentarer inaktiverade för Med fokus på nyckelord?

Städning på Frammarsch

Efter några sporadiska inlägg på bloggen där jag bland annat skrivit ett vinnande inlägg (vann en Laptop via utlottning) om länkfisk samt ett längre svar till Topdogs VD angående intervjuer inom SEO-världen har jag nu beslutat mig för att ta bloggen lite mer på allvar. Det som främst fick mig att tänka andra banor var … Continue reading »

Categories: Skribentus | Leave a comment

Content Marketing – Video Marketing

En fördel med att jobba som skribent är att jag får en inblick i hur företag planerar sin marknadsföring. Ibland får jag skriva produktbeskrivningar med fokus på vissa sökord och i andra tillfällen är det längre texter till satteliter och länkbygge. En tydlig trend är att Content Marketing ökar. Företagen vill erbjuda kunderna något mer … Continue reading »

Categories: Skribentus | Kommentarer inaktiverade för Content Marketing – Video Marketing

Ge kunden mer orsak till köp

  Min verksamhet vilar på tre ben. Jag började som skribent och det är också det ben som jag kan luta mig mest mot. Däremot har uppdragen breddats rejält och innefattar mer än bara klassiska små SEO-texter. Andra benet är affility och tredje ”blandad off-page”. Har lagt ner lite extra tid på en sida som … Continue reading »

Categories: Skribentus | Kommentarer inaktiverade för Ge kunden mer orsak till köp

Varför bloggar du?

Som jag ser det finns en röd tråd som slingrar sig mellan alla de bloggar som finns på internet. Eller i alla fall en röd tråd som sammanbinder alla som bloggar. Det är målet med bloggandet. Alla vill marknadsföra. Detta oavsett om det är en 14-åring som vill marknadsföra sig själv och därmed få personlig … Continue reading »

Categories: Skribentus | Leave a comment

Praoelever

Ja då var det dags för praoelever igen. Det är andra året jag har det och denna gång kände jag mig lite mer förberedd. Min tanke var att de skulle bli väl insatta i skribentens uppgift inom SEO men redan en dag in i praktiken fick det en ny oväntad vändning. De gillade idén på … Continue reading »

Categories: Skribentus | Kommentarer inaktiverade för Praoelever