browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vad är covfefe?

Posted by on juni 1, 2017

Covfefe är ett ord grundat i modern tideräkning 2017 av president Donald Trump (USA). Covfefe kommer ursprungligen från amerikansk engelska, men används idag i vitt skilda språkbruk världen över. En tolkning av ordets betydelse påminner om det italienska ordet ”Capiche” som betyder ”Förstår du?”, eller likt den svenska frasen ”Och hör sen!”. Andra tolkningar finns även så om felskrivning av coffee eller att ordet skulle vara en dold marknadsföring för konfektyren Toffefee.

Skribentus kommentar på Covfefe

Ett ord eller en fras kan bli populär över en natt. Det spelar ingen roll om det handlar om covfefetabletter eller att covfefe har gått upp kraftigt i pris. Det viktiga är att du fångar upp det och använder det – i alla fall  så länge som det är relevant för din verksamhet. Men så jobbar du väll redan när du publicerar texter på din webbplats? Annars kan ju en skribent anlitas…

Kommentar 2

Nio timmar efter att denna text publicerades valde Google att göra utdrag från den på s.k Snippet. Det går alltså att ranka före ”ettan” i sökresultatet om man jobbar lite extra med texter. Men så jobbar du väll redan när du publicerar texter på din webbplats?

Vad ordet betyder – Ingen aning förresten….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.