browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

ContentIsKing

Affiliateföretag friad av ARN

I senaste numret av Råd & Rön tar de upp en händelse med en familj som bokade ett hotellrum via Bookings.com. Enligt bilder och den information som fanns på Bookings skulle det vara ett ”lugnt och fint hotell” men när familjen kom fram till hotellet visade det sig att det var allt annat än lugnt. … Continue reading »

Categories: ContentIsKing | Kommentarer inaktiverade för Affiliateföretag friad av ARN

Vad är så speciellt med Re:member Flex?

Jag fick för några dagar sedan frågan ”Varför ger du Re:member Flex så lågt betyg?” Det gällde då utifrån den recension av Flex jag skrivit där jag fått ha mest egna åsikter. Olika kunder vill ha olika slags texter och i detta fall fick jag fria händer att forma recensionen utifrån egna uppställda faktorer. Här … Continue reading »

Categories: ContentIsKing | Leave a comment

Skapa eller köpa en logotype till företaget

Texten på din webbplats fyller en viktig funktion. Både för besökarna och för Google. Men en webbplats är mer än bara text. Jag har låtit några andra företag få presentera olika delar som du bör se över när du bygger en proffsig webbplats. I detta inlägg ligger fokus på logotypen. Ett inlägg skrivet av företaget … Continue reading »

Categories: ContentIsKing, Gäsbloggare | Kommentarer inaktiverade för Skapa eller köpa en logotype till företaget

Därför bör du som E-butik låta publishers använda bilder

Med åren har affiliate blivit en större del av min inkomst. Jag lever fortfarande främst av att skriva och så kommer det nog alltid att vara. Men det är skönt att få varva med att skapa webbplatser och implementera lite SEO på egen hand. Ibland går det bra – ibland inte lika lysande. Men det … Continue reading »

Categories: ContentIsKing | Kommentarer inaktiverade för Därför bör du som E-butik låta publishers använda bilder

Kundcase Kryddafesten.se

Vad gör Kryddafesten?  Kryddafesten.se hjälper till att hitta underhållning och annat till fest & event, t.ex om man ska ha ett bröllop, firmafest eller företagsfest så kan man genom kryddafesten.se hitta passande underhållning. Till skillnad från andra artistförmedlingar så kan man även söka i olika län, vilket underlättar enormt då man t.ex inte hyr en … Continue reading »

Categories: ContentIsKing, Kundcase | Kommentarer inaktiverade för Kundcase Kryddafesten.se

KundCase Bumpy Mobiltillbehör

Vad gör Bumpy?  Bumpy är en e-handel som säljer mobiltillbehör online utan en fysisk butik. Vi startade genom att ägaren Magnus har ett stort intresse för mobiltelefoner och tekniska produkter överlag och när det kommer till tillbehör för mobiltelefoner finns det så otroligt stort utbud att det blir en utmaning att enbart hänga med i … Continue reading »

Categories: ContentIsKing, Kundcase | Kommentarer inaktiverade för KundCase Bumpy Mobiltillbehör

Så får du gratis Content

Det finns mängder av listor på nätet om hur man hittar gratis bilder att använda på sin hemsida, hur man får många följare på Twitter och inte minst hur content ska skrivas för att bli intressant. Långa listor med många kreativa förslag.  Man ska ena stunden göra si och andra stunden göra så. Helt enkelt … Continue reading »

Categories: ContentIsKing | Kommentarer inaktiverade för Så får du gratis Content

Kundcase – Ekonomijuridik

Vilka är Ekonomijuridik och vad gör ni? Det finns en hel del offertsidor på nätet men vi såg en lucka och en brist på offertföretag inom juridiska tjänster. Så föddes idén till Ekonomijuridik. Via hemsidan kan privatpersoner och företag snabbt få offerter från tre olika företag inom den bransch som man efterfrågar hjälp inom. Tanken … Continue reading »

Categories: ContentIsKing, Kundcase | Kommentarer inaktiverade för Kundcase – Ekonomijuridik

Vilket drömjobb skall du söka?

Du har kompetensen. Du har erfarenheten. Du har passionen. Du tar mod och söker tjänsten. Stopp! Du blev utkonkurrerad i rekryteringsprocessen. Vad gick fel? Tänk dig att läsa en bra bok, boken som är svår att lägga ifrån. En bra författares text tillåter dig att dofta nybakade bullar och smaken av kärlek. Karaktärerna blir levande och … Continue reading »

Categories: ContentIsKing, Gäsbloggare | Kommentarer inaktiverade för Vilket drömjobb skall du söka?

Kundcase – Smarter Marketing AB

Vilka är Smarter Marketing och vad gör ni? Smarter Marketing är en digital mediabyrå som hjälper kunder med marknadsföring inom alla digitala kanaler. Vi skapar även hemsidor och webshoppar samt content. Vår vision är att vara kundens marknadsavdelning, så att de slipper anställa en hel marknadsteam in-house. Det betyder att våra kunder får alla kompetenser … Continue reading »

Categories: ContentIsKing, Kundcase | Kommentarer inaktiverade för Kundcase – Smarter Marketing AB